Týmy bojující o sestup si rozdělily body

26.03.2023 22:21


Mužstvo mužů :
Krouna - SK Ronov n. D. - 3:3
 (3:3)
Branky : 11. Volf, 16. Vopařil, 37. Svatoň - 6., 15. Urbánek, 28. Žítek 

Ronov : Mrázek - Spěvák, Černík, Petržílka, Široký, Žítek, Urbánek, Piskač, Spěvák II, Kasal, Čárný

 

V prvním poločase se na gól nečekalo příliš dlouho. V 6. minutě se z pravé strany protáhl do vápna domácích Urbánek, který se štěstím propálil gólmana. Radost Ronova z vedení moc dlouho netrvala, jelikož po nedorozumnění hostující obrany před vlastním malým vápnem, doklepl míč do sítě hráč domácích bez větších problémů a v 11. minutě bylo srovnáno na 1:1. Diváci se nestihli ani nadechnout a do dalšího úniku středem hřiště se dostal opět mrštný Urbánek, který si obhodil brankáře a ten musel ve vápně nedovoleným způsobem faulovat, takže následoval pokutový kop. Na starost si ho vzal faulovaný Urbánek, který se nemýlil a poslal Ronov do vedení 1:2. Po obdržené brance domácích se Krouna ujala rozehrávky na půlce hřište, která skončila na hranici malého vápna u branky Ronova. Domácí hráč se vyzdvihl dlouhým autem, jenž nenašel spoluhráče, ale protihráče a hostující obránce přizdvižením míče hlavou překonal svého vlastního brankáře a bylo opět srovnáno. Úvodní přestřelku vystřídal boj o střed hřiště, ale ne na dlouho. Na levém křídle se uvolnil hostující Jiří Spěvák ml. a přesným přízemním centrem našel Žítka, který umístil míč do prázdné branky a hosté šli opět do jednobrankového vedení. Neuběhlo ani 10 minut a tým domácích se radoval z vyrovnávajícího gólu. Po dlouhém nákopu ze standartní situace z poloviny hřište, využil útočník domácích chvilkové nepozornosti hostující obrany a pobybu na hraně ofsajdu a po úniku neomylně zakončil mezi tři tyče. Do šaten se šlo s neobyvklým poločasovým výsledkem 3:3.
Do druhého poločasu nastoupili domácí s jednou změnou v sestavě. Přestože byla druhá půle opět herně velmi vyrovnaná, tak nenabídla již tolik šancí, jako první polovina zápasu. Souboje se odehrávaly především mezi velkými vápny. Kromě několika ne příliš nebezpečných trestných kopů se naskytlo na obou stranách po jedné větší šanci. V 65. se před vápnem pokoušel uvolnit Jiří Spěvák ml., kterému však po dešti na mokrém povrchu míč uskočil. Domácí zahrozili deset minut před koncem zápasu, kdy se po nedůrazné hlavičce dostal do šance střídající útočník, jenž při pokusu o přehození hostujícího brankáře přeloboval i bránu. Po závěrečném hvizdu, tak zůstal stav nezměněn a každý tým si bere bod do tabulky (zdroj :
fotbalunas.cz).

 

Ohlasy k zápasu : 

Patrik Bělský (Krouna) - Záložník : Bylo skvělé, že jsme rychle odpověděli na každou obdrženou branku. Musíme více zlepšit bránění, aby nedocházelo k tolika inkasovaným gólům jak za poločas, tak za zápas. Moc pohledný fotbal to nebyl, šlo spíše o bojovnost.

Jan Žítek (SK Ronov) - Záložník : Musím ocenit bojovný výkon celého týmu, jen je škoda, že jsme vedení třikrát ztratili. Zklamaný však nejsem. Vstřelení třech branek na půdě soupeře nám vlilo optimismus do žil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět