První přípravné utkání ve Třemošnici.

01.03.2016 17:53

ŽSK Třemošnice - SK Ronov nad Doubravou - 7 : 1 (2:1)
Branky : O. Vančura 2, Forman 2, J. Vančura, M. Šindelář, Hejcman - Budinský

 Narychlo sehnaný soupeř z Ronova (okresní přebor) si nejprve zaslouží naše poděkování, že nám na naše požádání v tak krátkém termínu vyhověl a dorazil i bez několika opor v dostatečném počtu.
Utkání se vyvíjelo jednoznačně pro naše mužstvo. Ronovští zahrozili z rychlého kontra, ovšem jenom sporadicky. Skóre otevřel v 15. minutě O.Vančura, ve 35. minutě zvyšoval na 2:0 J.Vančura. Ve 44. minutě rychlý brejk hostů s přehledem sehraný mezi  O. Staňkem a Budínským posledně jmenovaný s přehledem uklidil míč za Auersvaldovu tyč - 2:1.
  Druhý poločas hraný po poměrně silném větru se už odehrával v jednoznačné režii našich hráčů a postupně v 51. M.Šindelářem,  55. Formanem,  57. O.Vančurou, 63. Hejcmanem a 83. znovu Formanem navýšili skóre na konečných 7:1. hosté svou nejnebezpečnější akci ve druhé půli zakončoval tvrdou střelou ale vysoko nad opět Budinský.Ronovští v rámci svých možností a s množstvím mladých hráčů rozhodně nezklamali. Utkání dobře řídil Pavel Kolbaba.
  Na poměrně náročném přírodním terénu přípravné utkání splnilo svůj účel a po hodinové přestávce si hráči "užili" druhou tréninkovou fázi. Mrzí neúčast několika klíčových hráčů.


(převzato ze stránek ŽSK Třemošnice)
 

Zpět