Muži / V posledním zápase nás potrestaly neproměněné šance více než kdy jindy.

20.06.2023 20:44

Mužstvo mužů :
SK Ronov n. D. - Spartak Slatiňany B - 2:4
 (0:1)
B : 87. Široký, 92. Erben - 40.,50.,80. Farkaš, 70. Borovička

Ronov : Mrázek - J. Spěvák II, Kasal, Černík, Petržílka (55. Erben), Žítek, Široký, Štěpař (17. Čárný), V. Klug (69. M. Spěvák), Sehnoutka, Rek 

 

Do posledního utkání vstoupili domácí aktivně a již od počátku bylo vidět, že i po nevydařené sezóně mají stále chuť hrát fotbal. Během prvního poločasu drželi domácí většinu času míč na svých kopačkách, z čehož pramenily poměrně slušné šance na vstřelení gólu. Pro domácí mužstvo ani jedna neskončila úspěchem. Naopak první chyby v obraně domácího celku využil ve 40. minutě Farkaš a po samostatném úniku překonal Mrázka, čímž se hráči Slatiňan ujali vedení 0:1.

Ve druhém poločase se převaha v držení míče otočila. Hosté začali hrát více aktivně. Dařilo se jim vstupovat do rozehrávky soupeře a většinu poločasu jej nepustili do větší šance. Naopak se díky slatiňanské útočné síle povedlo proměnit téměř všechny útočné akce. Konkrétně to byl V 50. minutě Farkaš, v 70. minutě Borovička a v 80. minutě dovršil svůj hattrick Farkaš. Domácím se podařilo ke konci zápasu korigovat stav na 2:4, přičemž se trefili Široký a Erben, ovšem na zdramatizování zápasu již bylo pozdě.

Jan Žítek (Ronov)- Záložník: V posledním zápase nás potrestaly neproměněné šance více než kdy jindy. Místo tříbrankového vedení hosté převzali otěže a zaslouženě si odvezli tři body.

Václav Stryka (Slatiňany B) - ÚtočníkHodně nervózní utkání. Domácí od první minuty vysazeni na rozhodčího, což nám hrálo do karet. Naše obrana všechny útoky uklízela. Nicméně první půlka by uspala, kde koho. V druhé půlce jsme soupeře nepustili přes půl a postupnými útoky rozhodli. Kaňkou jsou dva obdržené góly z přílišné pohodlnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět