Okresní přebor hodnotí 17. kolo.

22.03.2016 16:07

Komentář

Šlágr prvního jarního kola Elberry Okresního přeboru se hrál v Prosetíně,kam přijel lídr soutěže z Rozhovic. Domácím se povedlo otočit nepříznivý stav, ale pak zaúřadoval na druhé straně Radim Holub a hosté se radovali ze tří bodů.

Vyrovnané utkání se hrálo i v Křižanovicích, kde diváci neviděli mnoho brankových příležitostí a na góly museli čekat až do poslední dvacetiminutovky, která rozhodla o výhře hostující Skutče.

Výhru ze hřiště soupeře si přivezl i Ronov, který přestřílel domácí Zaječice a vyrovnal se tak svému soupeři bodově v tabulce.

Vyrovnané boje

Nejvíce branek bylo o víkendu k vidění v Tuněchodech. Domácí hostili Miřetice a i díky hattricku Jiřího Adámka vedli dokonce už 7:1, závěr ale trestuhodně vypustili a nakonec mohli být rádi, že se skóre zastavilo na konečném výsledku 7:5.

Nečekaně vyrovnané bylo utkání v Holetíně, který přidal proti poslední Chrasti pojistku v podobě třetího gólu až v úvodu druhé půle.
Vyrovnané bylo i utkání Svídnice – Krouna, ve kterém skóre na stranu domácích přiklonil v závěru duelu Radovan Kubašta mladší.

 

 

 

 

 

 

Zdroj: https://chrudimsky.denik.cz/fotbal_region/slagr-kola-se-hral-v-prosetine-v-tunechodech-padl-tucet-branek-20160322.html

 

Zpět