Muži / Ronovští se nevzdali a bojovali až dokonce

23.05.2023 16:45

Mužstvo mužů :
SK Chroustovice - SK Ronov n. D. - 4:2
 (2:1)
10. Rejman,19. Bečička,73. Vondráček,86. Dvořák - 30. Žítek,54. Kasal

Ronov : Mrázek - J. Spěvák, Petržílka, Kasal, Urbánek, M. Spěvák, Sehnotka, Žítek, Zita, Černík, Cach

 

 Domácí nečekali na svůj první gól moc dlouho. Už v 9. minutě si stáhl Bečičkův centr ve vápně osamocený Rejman a z halfvoleje nedal brankáři šanci. Brzké vedení navýšil již tradiční střelec Bečička, který svoji přízemní prudkou střelou našel pravý dolní roh Mrázkovi brány. Chroustovice pokračovaly v náporu. Ve vyložených šancích tak přesní nebyli. Hosty z Ronova dvakrát v první půli zachránila horní branková konstrukce. Ve 30. minutě se nečekaně radovali i hosté, kteří využili podklouznutí obránce domácích a Jan Žítek měl otevřený prostor pro skórování. Do kabin se šlo za stavu 2:1.Před úvodním hvizdem druhé půle si každý fanoušek nemohl nechat ujít výbornou klobásu s pivem, kterou si vzal k rozehranému zápasu.
 Druhý poločas začaly Chroustovice více kontrolovat míč a soupeři ho takřka nepůjčili. Hosté se zmohli jen na několik zoufalých odkopů, které měly znamenat chvilkový odpočinek pro obrannou linii. V 54. minutě však přišel šok pro domácí publikum společně s hráči. V souboji o míč byl loktem udeřen do tváře jeden z domácích hráčů, což sudí nevyhodnotil jako faul. Tato skutečnost znamenala rychlý přechod do útoku a do gólových oslav akci dotáhl Kasal, který zdramatizoval utkání brankou na 2:2. Chroustovice se tlačily do útočných příležitostí a odměnu ve svých pokusech našly až střídající hráči. Nejprve v 74. minutě otevřel svůj střelecký účet Vondráček, jenž razantní a přesnou hlavičkou vrátil domácím vedení na 3:2. Chvíli před koncem utkání přišla pro domácí pojistka z branky na 4:2, kterou vstřelil Dvořák. Komárek nabídl Dvořákovi stoprocentní šanci před prázdnou bránu Mrázka a ten se nemýlil. Chroustovice zaslouženě berou tři body a Ronovští se nemají za co stydět, poněvadž v deseti lidech dát proti dobře hrajícím Chroustovicím dvě branky je úspěch.(zdroj :
fotbalunas.cz)

 

Jan Rejman (Chroustovice) - ObránceUtkání jsme měli pod kontrolou a za mě jsme hráli aktivně. Pak jsme dostali lekci z produktivity a byla na nás vidět nervozita. Naštěstí počet šancí byl velký a byla otázka času, kdo to v náš prospěch zlomí.
 

Jan Žítek (Ronov) - Záložník : Na zápas jsme dorazili pouze v deseti lidech, a tak jsme už před začátkem tušili, že urvat alespoň bod nebude vůbec snadné. Během druhého poločasu sice na chvíli vysvítla naděje, ale Chroustovice nakonec zaslouženě vyhrály.
 
 
 
 
 
 
 
 
Zpět