Muži / Těsná porážka s Křížanovicemi

11.04.2023 18:44

Mužstvo mužů :
SK Křižanovice - SK Ronov n. D. - 2:1
 (1:1)
Branky : 35. Faltys, 83. Pilař - 21. Sehnoutka

Ronov : Mrázek - Spěvák, Petržílka, Široký, Žítek, Spěvák II., Kasal (71. Piskač), Čárný, V. Klug, Sehnoutka, M. Spěvák


Oba týmy nastoupili do zápasu velmi aktivně a prvních dvacet minut se hrál bojovný a útočný fotbal. Vše vygradovalo ve 21. minutě, kdy po špatném výběhu domácího brankáře a sérii odrazů, se do míče opřel Sehnoutka a zavěsil míč přímo pod břevno. Od té doby začal Ronov dost kazit a dopředu byl naprosto bezzubý. Ve 35. minutě vystřelil výstavní trefu Faltys, který dorovnal stav zápasu na 1:1 a zápas začal od znova. Útočná hra domácího týmu stále nabírala na obrátkách a jenom se štěstím šli hosté do šaten za remízového stavu.
Druhý poločas začal ve stejném duchu jako skončil ten první. Domácí se stále více a více tlačili dopředu a snažili se zápas zvrátit ve svůj prospěch, přestože se hosté bránili, co to šlo. Hráči obou týmů skvěle blokovali střely a bojovali o každý míč. V druhé půli si Ronov zaútočil, dá se říci, pouze dvakrát. Veškerá hra se odehrávala na půlce hostí, kdy odolávali jednomu útoku za druhým. Snaha domácích byla k něčemu platná, jelikož se v 83. minutě po rohovém kopu prosadil hlavičkou Pilař J. Poté se hra velice otevřela. Pár minut po vstřeleném gólu měli domácí další obrovskou šanci, kde úřadoval skvěle chytající Mrázek (zdroj :
fotbalunas.cz)

 

Hodnocení utkání :
Ondřej Pilař (Křižanovice)- Útočník
V prvním poločase víceméně vyrovnaná hra, kdy šli hosté do vedení, ale dokázali jsme vyrovnat. Druhý poločas byl z naší strany podstatně lepší. Soupeře jsme zatlačili a odměnou nám byl vítězný gól pár minut před koncem.

 

Jan Široký (Ronov) - Obránce: Prvních dvacet minut jsme hráli opravdu dobře. Bojovali jsme, doplňovali jeden druhého, dobře dostupovali útočící hráče a byli jsme za to odměněni gólem. Bohužel od té doby jsme přestali hrát, nikdo se nenabízel, pouze jsme jen bránili, což se nakonec podepsalo na výsledku. Musíme se z takových zápasů poučit, protože jinak nemůžeme ani pomýšlet na udržení se v okresní soutěži.










 

Zpět