Muži / Dvanácti gólová přestřelka

05.06.2023 20:50

Mužstvo mužů :
Horní Bradlo - SK Ronov n. D. - 8:4
 (3:1)
14.,76. Večeřa, 44.,90. Kroutil, 46., 70. Radouš, 60., 75. Semerád - 30.,50. Široký, 65.,84. Urbánek

Ronov : Petržílka - J. Spěvák, Kasal, Černík (56. Zita), M. Spěvák, Žítek, Široký, Štěpař (36. Čárný), Urbánek, V. Kluge, Rek

 

Utkání začalo velkou aktivitou hostujícího celku, který musel za každou cenu bodovat, aby si udržel teoretickou šanci na udržení se v soutěži. Aktivita trvala jen pár minut a domácí udeřili po pěkném centru Hořčíka, který se dostal k Večeřovi, a ten do prázdné branky vsítil na 1:0. Domácí se uklidnili a byli aktivnější na míči. Jenže ve 30. minutě po hrozivé chybě v obraně, šli hosté sami ve dvou na domácího brankáře Vrbku a vyrovnali tak na 1:1. V závěru prvního poločasu se domácí díky duu Radouše a Kroutila dostali do dvoubrankového vedení 3:1.
Do druhého poločasu opět hosté vstoupili aktivně a podařilo se jim snížit na 3:2. Střelcem snížené branky byl Široký, který si tak připsal druhou branku zápasu. Utkání tedy dostalo ještě náboj. Po bojovné pasáži přišel faul hostujícího hráče v pokutovém území, který hlavní rozhodčí nepřehlédl, a tak nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Semerád. To do utkání vneslo vlnu nadávek a křiku z hostující lavičky. Hra pokračovala a hostům se opět podařilo po chybě v defenzivě snížit na 4:3, zásluhu na tom měl Urbánek. Definitivní zlom utkání přineslo navýšení skóre až na stav 7:3. Do té doby se prosadil druhou brankou Radouš i Semeráad a k nim se přidal Večeřa. Nakonec zápasu ještě oba celky vstřelily po jedné bránce a konečné skóre se zastavilo na 8:4.(zdroj :
fotbalunas.cz)

 

Jan Hájek (Horní Bradlo) - Záložník : Bojovně naladěné mužstvo Ronova začalo aktivně. Po uklidňující první brance se nám podařilo nastřílet spoustu branek. Mohli jsme to sice dohrát ve větším klidu, kdyby jsme nedělali zbytečné chyby v defenzivě. Na to, že se nám postupně rozpadá ze zdravotních důvodů mužstvo a dohráváme pouze s torzem si výhry cením. Na utkání se mi nelíbilo zbytečné nadávání a pokřikování od hostující lavičky, kdy to na hřiště vnášelo spoustu nevole a nervozity.

Jan Žítek (Ronov) - Záložník : Máme za sebou hodně divoký zápas, na takový výsledek si vzpomínám snad naposledy ze žákovských zápasů. Přestože jsme obdrželi osm gólů, tak nás mohou těšit alespoň čtyři vstřelené.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět