Muži / Pětiminutový horor pro Ronov

17.05.2023 18:12

Mužstvo mužů :
SK Ronov n. D. - SK Chrast - 2:5
 (0:3)
B. : 51, 60. Urbánek - 12. Dregor, 14. Šprongl, 17. Cimbůrek, 50. Plosza, 87. Rejfek

Ronov : Mrázek - J. Spěvák, Petržílka, J. Spěvák II., Kasal, Urbánek, M. Spěvák (46. Štěpař), Široký, Novák, V. Klug (46. Sehnotka), Kozlowski

Zápas v Ronově byl pro oba týmy velice důležitý, co se týče záchrany v okresním přeboru. Chrast do něj proto nastoupila s jasným cílem a na hřišti to bylo znát. Hosté od úvodní minuty jasně diktovali tempo hry a domácí byli jako opaření. První zásah přišel ve 12. minutě. Radovali se hosté díky brance Gregora, který vstřelil úvodní gól z dorážky. Na druhý gól se nemuselo čekat dlouho, poněvadž po dvou minutách se trefil Šprongl, který vsítil branku z další dorážky. Po uplynulých třech minutách už to vypadalo pro domácí na ručník. V 17. minutě skóroval po samostatném úniku Cimburek, jenž vsítil na 0:3. Během pěti minut tři branky, což dost potopilo sebevědomí domácích. Ronovští se nevzdali a postupem času se hra začínala vyrovnávat. Po ukončení první půle svítilo na tabuli skóre 0:3.
Po zahájení druhého poločasu se mohli hosté radovat ze čtvrtého gólu. Po pěti minutách se trefil kapitán Plosza, který skvělým obstřelem z velkého vápna překonal domácího brankáře Mrázka, a tak utkání mohlo vypadat rozhodnutě. Opak byl ale pravdou. Domácí o poločase vystřídali a začali hrát úplně jiný fotbal. Dlouhé nakopávané míče, spousta osobních soubojů a velký nátlak. To začalo dělat hostující defenzivě velké problémy. V útoku už také Chrast nehrála s takovým apetitem jako v prvních pětačtyřiceti minutách. Ronov velice rychle snížil, jelikož se už v 51. minutě radoval Urbánek, který po přihrávce za obranu od Kozlowského upaloval sám na brankáře Dostála a s poklidem umístil mezi tři tyče. O deset minut později Urbánek jásal z druhé branky. Po závaru ve vápně a pravděpodobné ruce domácího hráče, která nebyla odpískána, přihrál Novák před prázdnou bránu a Urbánek nemohl nedat, stav utkání 2:4. Těmito dvěma góly zadělali Ronovští na velké drama. Hosté po obdržených gólech vyztužili defenzivu a dvoubrankový náskok si už pohlídali. V závěru se na konečných 2:5 trefil Rejfek, který umístil svou střelu z úhlu na vzdálenější tyč. Zasloužené body pro hosty.(zdroj :
fotbalunas.cz)

 

Patrik Urbánek (Ronov) - Útočník Byl to pro náš velmi důležitý zápas a všichni jsme to v kabině věděli. Ani na moment jsem si před zápasem nepřipustil, že bychom mohli ztratit body po dobrých výkonech, které jsme předvedli proti prvím třem týmům tabulky. Zápas začal velmi svižně. Bohužel soupeř byl u každého míče dřív a ve 12. minutě pro nás začal horor. Během pěti minut soupeř tříkrát udeřil a bylo vymalováno. Soupeř hrál opravdu dobře a gratuluju mu k výhře. Spoluhráčům bych chtěl vzkázat, že ještě musíme zabojovat a pokusit se o udržení v soutěži.
 

Jakub Cimburek (Chrast) - Útočník Do zápasu jsme vlétli jako uragán a po zásluze se brzy dostali do výrazného vedení. Bohužel jsme se znovu příliš uspokojili a zbytečně nechali domácí vrátit do zápasu. Druhá půle byla spíše boj než fotbal, ale každopádně jsme strašně rádi, že jsme konečně získali tři body. Tento zápas byl velmi důležitý a doufáme, že na něj navážeme v dalších utkáních.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Zpět