Kameničky po otočeném zápasu berou tři body

05.04.2023 19:07


Mužstvo mužů :
SK Ronov n. D. - Kameničky - 2:3
 (2:0)
Branky : 35. Petržílka, 38. J. Spěvák - 61. Horák, 81. Sadílek, 89. Hloušek 

Ronov : Mrázek - Spěvák, Černík, Petržílka, Široký (54. Piskač), Žítek, Urbánek, Kozlowski, Spěvák II., Kasal, Čárný (46. Sehnoutka)

 

Utkání začalo velkou aktivitou domácích, kteří hrozili aktvní hrou přes rychlé křídelní hráče a standartními situacemi. Kameničky, ale podržel brankář Brázda. Jediná šance hostujících Kameniček nastala ve 30. minutě, kdy při odkopnutém míči podklouzl obránce domácích a Horák utíkal sám na brankáře Mrázka, jenž vyběhl, a tak následoval lob přes brankáře, který jen lehce minul pravou tyč domácí brány. Na řadu, tak přišli domácí, kdy ve 35. minutě po faulu na rohu pokutového území následovala několikátá standartní situace Ronova. Dobře zahranému přímému kopu na přední tyči pomohl bránící Dalibor Adámek, a tak domácí šli do vedení 1:0. Po třech minutách se znovu prosadili domácí, kdy po rychlé akci na pravé straně následoval centr do pokutového území, kde ovšem ve skluzu zahrál domácí útočník rukou. Míč se odrazil a po důrazu Spěváka se Ronov radoval podruhé. Do kabin šli domácí s dvou brankovým vedením.
Do druhého poločasu nastoupili hosté s trojím střídaním, které změnilo defacto celý zápas. První šance hostí přišla zhruba po pěti minutách, kdy Hromádko poslal krásný centr na Hlouška, ale ten byl na poprvé vychytán domácím brankářem Mrázkem a k dorážce se již nedostal. V 61. minutě se k odraženému míči na polovině hřiště dostal Horák a ukázal všem, co je v jeho silách. Prošel mezi třemi hráči, dostal se do pokutového území a snížil stav utkání na 2:1. O deset minut později po standartní situaci Rybičky zakončoval hlavou opět Horák, který trefil tyč a na odražený míč kutálející se na brankové čáře, reagovala nejrychleji domácí obrana. V 81. minutě se po autovém vhazování dostal k míči Horák, který předložil míč Sadílkovi a ten se v tváři tvář brankáři nemýlil. Střelou k levé tyči, tak srovnal utkání na 2:2. V tu chvíli se Ronov probral a začal více útočit. V 89. minutě do kombinace domácích zasáhl stoper Vamberský, který vyvezl a přesunul míč na druhou stranu Horákovi, jenž předložil míč a ten se již nemýlil, jelikož si brankáře Mrázka položil k zemi a vsítil vítěznou branku.(zdroj :
fotbalunas.cz)

 

Ohlasy k zápasu :

Jan Žítek (SK Ronov) - Záložník: První poločas jsme odehráli velmi dobře. Měli jsme spoustu rohových kopů a dalších standartních situací, díky čemuž jsme šli do kabin s dvou brankovým vedením. Ve druhém poločase se nám na to bohužel nepodařilo navázat a výkon celého týmu šel značně dolu, což v těsném závěru vyústilo v naší prohru. Do přístích utkání se z toho musíme poučit, abychom tak dobře rozehrané zápasy neztráceli.
 

Tomáš Rybička (Kameničky) - Záložník: Za mě to byl z úvodu zápasu a vlastně z naší strany strašný fotbal díky tomu, že narozdíl od domácích jsme nevěděli, co od podmáčeného terénu čekat. Soupeř byl první poločas jasně lepší a vstřelil dva góly, jenže druhý padl po jasné ruce. O přestávce jsme třikrát vystřídali a začali hrát o poznání lepší fotbal, vlastně jsme defacto hráli jenom my. Obrana soupeře postupem času přestala stíhat a my nakonec minutu před koncem udeřili vítězný gól. Odvážíme si další cenné tři body z venku.

 

 

 

 

 

 

 

Zpět